torstai 10. toukokuuta 2018

Villi (?) vappu

Ei ollut meillä vappuna serpentiinejä, ilmapalloja eikä simaa. Vapunpäivä on Kreetallakin juhlapäivä, mutta perinteet ovat erilaiset. 

Kaupungilla kierrellessä näimme ja kuulimme vappumarssin, kaikkialla myytiin kukkaseppeleitä huimaan euron hintaan ja olisi niitä ilmapallojakin ollut ostettavissa. Yritän olla ostamatta mitään turhaa, joten en sitä kukkaseppelettäkään hankinut. Mutta aiemmin bongatun kahvilan donitsien takia suunnistimme jälleen kohti kauppahallia. Sää helli kulkijoita ja lämmöstä nauttivia kulkukissoja.




Ihan hervottoman kokoinen oli tämä munkkirinkeli. En jaksanut siitä kuin puolet, mutta fiksuna (?) mimminä nappasin loput paperin sisään käärittynä mukaan. Vain huomatakseni hotellilla, että leivonnainen oli laukussa litistynyt ja mytistiynyt ja kerrassaan vähemmän houkuttelevaksi muuttunut. Olisin vähemmällä vaivalla voinut vain jättää sen lautaselle...



Munkinpuolikkaalla ei pitkälle pötkitty, joten piti taas pistäytyä tankaamassa. Pikkuisen mehua ja pieni leipä... Ai pieni? Täällä ei sellaista adjektiivia tunneta ollenkaan.




Muuten vietimme vappua vallan villisti hotellin parvekkeella dekkareita ahmien ja kreetalaista valkoviiniä siemaillen. Vanhukset vauhdissa!




4 kommenttia:

  1. Kylläpä sinäkin osasit villin vapun viettää. Munkkikahvit ja kaikki ❤

    VastaaPoista
  2. Ihania matkakuvia.. sinulla näyttää olleen upea reissu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli hieno reissu ja sitä on niin kovin mukava vielä kotonakin muistella :)

      Poista