keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kotoisan auringon alla

Kesä 2017 oli surkea säiltään. Ei ollut ainoatakaan hellepäivää eikä muutenkaan kelit hellineet meitä pohjoisen pallonpuoliskon asukkeja. Osittain siitä syystä matkustimme sedän kanssa tänä vuonna takuuaurinkoon heti kesän kynnyksellä ja kävimme hakemassa kunnon kesäkelit tännekin.

On ollut yltäkylläistä nauttia lämmöstäja auringosta vielä kotonakin. Koska kuopuksen karvaiset lapset tulivat meille helatorstain aattona, en ole juurikaan ehtinyt kulkea kameran kanssa kevään etenemistä kuvaamassa. Hehkuvat leskenlehdet sentään sain ikuistettua. Muitakin kevään kukkasia olen koiralenkeillä ihaillut ja mielen muistikortille tallettanut.


Helatorstaina autoilimme kuopuksen ja koirien kanssa mummolaan Luotojärvelle. Oli hauska ulkoilla porukalla metsän halki järven rantaan. Koirat nauttivat silminnähden.






Myös kaupungissa on kevään eteneminen helposti havaittavissa. Koirat jäivät vielä meille hoitoon, kun kuopus palasi takaisin kotiinsa työharjoittelua lopettelemaan. Olen saanut nauttia keväästä ihan eri tavoin aamu-, päivä- ja iltalenkeillä kuin yleensä koskaan.Itsekseen ei tule lähdettyä jokaiseen vuorokaudenaikaan ulkoilemaan. Kaikkialla vihertää jo!



Lintujen kevätlaulukonserteista olemme saaneet nauttia loputtomasti ja ulkona tuoksuu jo kevät. On tämä Suomi hieno maa vuodenaikoineen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti