torstai 28. kesäkuuta 2018

Loma mielessä

Kesäloman kolmas pätkä pärähtää käyntiin kahden viikon ja yhden päivän kuluttua. Ei sillä, että mitenkään päiviä laskisin...

Lomasuunnitelmia on tehty yllin kyllin ja aika paljon enemmänkin. Mielihaluja erinäisiin singahteluihin pois arkiympyröistä tuntuu olevan useammallakin lähipiirin ihmisellä. Ja minähän olen aina valmis lähtemään reissun päälle kuin lukkari sotaan. 

Matkalippuja ja majoituksia on jo varattu ja tilattu ja osin maksettukin. Vielä on viritelmiä jäljellä, lopullinen toimeen tarttuminen vain puuttuu.

Kirjaston hyllystä olen kantanut selkä vääränä erinäisiä opuksia lomaohjelmaa selkiyttämään. Vielä kun ehtisi monipuolisiin sisältöihin tutustumaan. Vaan ehkä kirjojen  kaikki tieto siirtyy pääkuoreni sisäpuolelle aivo-osastolle ihan vain samassa tilassa oleskelemalla. Eikös siirrykin?

Mitähän meillä mielessä? Saattaa vähän vihiä saada seuraavista kuvista. Tai sitten ei.












Hyvää lomaa kaikille niille, jotka jo lomalaitumille ovat päässeet kirmaamaan!

Kun napsin kirjakuvia ulkona, silmä lähti harhailemaan ihan muihin kuvauskohteisiin. Joten ikuistin nyt sitten tähän samaan tarinaan nuo muinoin Taito Shopin kurssilla tekemäni tekstiiliveistokset, jotka kieltämättä alkavat jo vähän nuhjaantua. Mutta nostelin ne kuitenkin leikkimökin vierelle päivää paistattelemaan.







4 kommenttia:

  1. Erittäin mukavilta näyttävät lomasuunnitelmasi ❤ Jään odottamaan ihania kuvakierroksia mukanasi ❤
    Hei: sulla on jo kukkia suikeroalpissa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, puutarhassa kukkii jo vähän kaikkialla, myös maanrajassa :)

      Lomaraportteja tulee taatusti, tunnen jo itseni ;) Aikataulu voi tosin vähän laahata jäljessä, kun on niin paljon tapahtumia tulossa :D

      Poista
  2. Upeita lomasuunnitelmia!!!
    Ihana lukea näitä juttujasi,sinussa niin paljon "virtaa",vähän tais tarttua minnuuki:)ainakin toivon niin:) nuo Keijut,sulosia,!!lyhty/kynttilä keijut+suikeroalppi.hieno kuva kulma.
    Pirtsakkaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on mukavaa puuhata kaikenlaista. Niistä sitten tulee tänne blogiinkin kirjoitelluksi. Aluksi kirjoitin vain itselleni muistiin ja esikoiselle terveisiksi maailman ääriin, mutta on mukavaa, että juttujani lukemaan ja kommentoimaan on löytynyt enemmänkin kiinnostuneita :)

      Lämmintä ja aurinkoista heinäkuuta!

      Poista