sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Viimeinen tonttu kaapista ulos!

Joulukuun kymmenentenä päivänä Korvatunturin pajoissa käy kova kuhina. Kotosella on yksi noista pajoista ja salaisuuksia valmistellaan kiivaasti. 

Tontut myös liikkuvat ja käyvät pyydyks... siis ikkunoiden taa kurkkimaan. Kotosen tädin kirpparilta löytämän kaapin sisuksiin on jo muuttanut toimelias tonttujoukko ja kun kukaan ei huomaa, tontut tulevat ulos kaapista joulua valmistelemaan. 






Polkupyöräilevän tontun täti sai työkamuselta nimipäivälahjaksi. Koska tämä tonttu kirjaa ylös kaikkien hyvät työt ja ilkeydet, olikin hyvä, että meille oli kirpparilöytönä jo aiemmin kotiutunut tontulle sopiva fillari. Pääsee tonttu Torvinen vakoilutehtävissään nopeammin paikasta toiseen.






Nyt kun meillä asustelee tällainen ahkera tonttujoukko, täti pääseekin jouluvalmisteluissa harvinaisen helpolla. Vai pääseekö? Saahan sitä ainakin kuvitella ja mielihuvitella samalla kun touhuaa tukka putkella itsekin. Kaksi viikkoa ja jouluaatto on jo käsillä. Huikeaa! (...miten se voi niin pian jo joulu olla... taitaa tulla kiire!)

4 kommenttia:

  1. Tuohon kaappiin kun laittas vielä pienet valot, niin siun tontuilla ois oma kaappidisco ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usko tai älä, mutta kaapissa ON valot! Muttei sentään vilkkuvia discovaloja :)

      Poista
  2. Tonttujesi sukulaisia asuu meillä melkoinen joukkio, mutta noin hienoa kaappia niillä ei ole! Nytpä ei tarvi Kotosen Tädin laittaa tikkua ristiin, joulu tulee kuin itsestään, kun tontut touhuaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tonttupopulaatio on laajalle levinnyt :D

      Jotenkin kummaa, mutta näkyy tuota puuhaa piisaavan minullekin ahkerista apulaisista huolimatta :o

      Poista