keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Helmi- ja maalispostit


Laiskalle kortteilijalle on kuitenkin tipahdellut korttipostia tasaiseen tahtiin. Ystävänpäiväkortit raportoin jo aikanaan, mutta muut helmi- ja maaliskuussa saapuneet pikkuilahduttajat ovat vielä esittelemättä. Nyt on oiva aika korjata tuo puute ja pian piiloon pistettävä pääsiäispupunen saa toimia esittelijänä.

Koska loogisuus on toinen nimeni (no ei...) niin aloitetaan viimeisimmistä tulokkaista eli pääsiäiskorteista. Korttikaverilta Outsalta tuli Pekkalan veikeät trullit (kortin nimi on "Väärät vaatteet").


Jyväskylän sisko lähetti pitsiä ja narsisseja.


Kirjastokuningatar ja hovimarsalkka muistivat Kotosen tätiä yltäkylläisellä pääsiäiskorilla, jota oman pupuni serkku kuskaa.


Yhden ystävänpäiväkortin ja -lahjan sain hirmuisen hyvssä ajoin. Nämä kun kuulema ovat ensi vuoden ystävänpäiväksi. Kiitos Lissu-kamunen!


Rita-sisko on osallistunut aktiivisten postcrossareiden miittiin Jyväskylässä ja minulla oli onni saada terkut sieltä. Kiitos niin Ritalle kuin kaikille muillekin allekirjoittaneille!



Korttikaverini Outsa on lähettänyt monta korttia. Ensinnäkin taikoja...




...Kehvolan Hokkarit ja Purkit...


...Kouvolan postimerkkikerhon postimerkin päivän kortin ja teemaan sopivan hienon omakuvamerkin sekä terveisiä meidän naapurikunnan hienosta lomakeskuksesta Järvisydämestä...


... ja vielä koko kasan kenkiä.




Hienoja ja mieleisiä kortteja kaikki ja eniten ilahduttaa tietenkin lämpimät ajatukset, joita olen korttien mukana saanut. Kiitos kaikista kaikille lähettäjille!

Nyt kyllä kovasti harmittaa, että äsken uutislähetyksessä kerrottiin postin JÄLLEEN korottavan postimaksuja. Huoh,

2 kommenttia:


  1. Olipa pupulla kivaa postia näytettävänä ❤
    Jyväskylän siskon kortissa taitavat toki olla narsisseja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hups... Mikähän aivopieru on saanut sormet kirjoittamaan krookuksia kun aivot kuitenkin ajattelivat narsisseja :) Hyvä kun huomasit! :)

      Poista