keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Paddingtonin teeretki ja -hetki


Kun viime viikolla olimme kuopuksen kanssa ostoksilla lähikaupassa viikonlopun mökkeilyä varten, törmäsimme kahvi- ja teehyllyllä tuttuun karhuun. Paddingtonhan se siinä teepaketin kyljessä paistatteli koko komeudessaan. Paketti oli niin houkutteleva, että ostimme sen mökkievääksi, mutta pusseja riitti vielä kotiinkin.

Pakettia pyöritellessäni ihastellen ihmettelin tekstejä monella kielellä. Eniten päänvaivaa aiheutti, kun pähkäilin, että miksi nimi Teresa oli paketin kylkeen tellätty ja vielä pienellä alkukirjaimella.Ehkä hieman hävetti, kun tajusin, että höh, sehän on teematka toisella kotimaisella...

Paketissa on neljää erimakuista teetä ja kaikilla niin veikeän vängät nimetkin... vaikea valita, mitä haluaa.Tämän illan teeksi valikoitui lopulta "Viisas karhu tietää". Jos se vaikka auttaisi tuossa onnettoman ruosteessa olevassa ruotsin kielessä. Vaikka olin kyllä vähän herkkukäpäläkin, kun mussutin mustikkapiirakkaa.


Oli se kyllä mainio juttu, että englantilaiselta kirpputorilta löytyi minulle ihan ikioma Paddinton-muki. Hyvä siitä on särpiä teetä tai kahvia, aina mielihalujen mukaan!


2 kommenttia: