maanantai 14. syyskuuta 2015

Hukassa


Tänään piti olla aamuvuoropäivä töissä ja illaksi olin iloisena suunnitellut monta puuhaa. Päivän palaverissa imettiin työnilo tyhjiin ja päivä ei muutenkaan mahtunut normituntien puitteisiin. Olin niin väsy ja mieli oli niin musta kotiin palattua, että mikään ei innostanut.

Vähän aikaa synkisteltyäni päätin piristää itseäni. Virittelin keittiön hyllyyn uuden asetelman kahvinkeittotarvikkeista, Tallinnasta ostetuista purkeista ja jo aiemmin hankkimastani keittiövaakasta. Jo helpotti hapatus!


Vielä kävin hypistelemässä ulkona sunnuntaina ostettuja callunoita. Olisin istuttanut niitä kesäkukkien tilalle ulkoruukkuihin, mutta olen onnistunut piilottamaan istutuslapion niin hyvään paikkaan, että annoin koko homman olla. Piristäväthän nuo kukat omissa purkeissaankin jo. Ja jonain toisena päivänä olen tehokkaampi ja suoritan istuttamisen loppuun.


Loppuillan olenkin istunut nojatuolissa virkaten innolla kasaan viikon aikana syntynyttä neulomusta ja päätellyt langanpäitä. Huomenna testaan pyykkikonehuovutusta. Jos kaikki menee nappiin, tulossa on pitkästä aikaa käsityöpäivitys. Jos ei mene nappiin... huvitan blogini lukijoita myttyyn menneellä viritelmältä. Jännityksellä odottamaan jään.

2 kommenttia:

  1. Voi, joskus meistä imetään mehut ja meistä tulee... kuivia ämmiä??? Onneksi osasit piristää itseäsi ja löysin hymyn toisesta suupielestä takaisin kasvojasi valaisemaan :) Minuakin miellyttävä asetelma hyllyssäsi -kai joit myös kupposellisen kahvia piristeeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä kuivaa ämmää huvittaa jo... iltakahvit jäi kokonaan juomatta, kun testasin alessa ollutta proteiinijuomaa. Miten pääsikin niin hupsusti käymään?

      Poista