perjantai 6. joulukuuta 2019

Viidentenä päivänä

huomasin töissä taas työkaverien rivin harventuneen. Voi tätä tautista aikaa! Toivottavasti itse onnistun välttämään kulkutaudit. En yhtään tykkää sairastamisesta!

Mutta onneksi on näitä mukavampiakin asioita. Mietelmäjoulukalenteri muistutti pitämään itsestä huolta. Vähän tuli huono omatunto, kun en vieläkään ole saanut aikaiseksi pitää sitä verenpaineenseurantaviikkoa. Mutta ehkä sitä voi vielä vähän lykätä? Voihan?


Pussukkajoulukalenterin aarteena oli tänään ilmaisia ämpäreitä. Minipieniä ämpäreitä.


Pieni on myös tämän päivän joulukoriste. Piti pistää enkeli hyllylle laulelemaan.


Jossain vaiheessa viikolla postilaatikkoon oli ilmestynyt Postiset. Nyt puistelin sitä tutkien, onko mainosläpyskien joukossa mitään mielenkiintoista. Ja oi! Olihan siellä ihana Virpi Pekkalan taiteilema postikortti! Mieleinen yllätys oli tämä!



Postin mukana tuli kirjoitettukin kortti siskolta Jyväskylän postcrossing-pikkujoulumiitistä. Kiitos!


Töistä kotiuduttuani pakkasin pikaisesti kimpsut ja kampsut kasaan ja setä lähti viemään minua Luotojärvelle. Kiepattiin kaupan kautta hakemassa piirakkatarvikkeita ja tavattiin Annukka-serkku miehensä kanssa ja meinasi mennä siellä kaupan käytävällä koko ilta. Kun ei ole nähty aikoihin, oli päivitettävien kuulumisten lista loputon.

Illalla ehdin pistää alulle uuden neuletyön. Jos taas yhden sukat kilkuttelisi.


Nukkumaan älysin kömpiä kymmenen korvilla. Kun palasin iltapesulta, petini oli vallattu! Onneksi mahduimme sänkyyn molemmat.

2 kommenttia:

  1. Postia ❤️ Ja kiva petikaveri ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posti ilahduttaa aina <3, samoin nämä eläimelliset unikaverit :D

      Poista