tiistai 31. joulukuuta 2019

Lahjoja


Jos on joulukorttien lähettäminen vähenemään päin, niin sama trendi tuntuu olevan aikuisten lahjojen vaihtamisessa. Tiedän todella monien päättäneen, että aikuisille ei osteta joululahjoja. Minusta lahjojen miettiminen ja hankkiminen on niin mukavaa, että menisi joulu pilalle, jos en kenellekään saisi lahjoja laittaa.

Ymmärrän kyllä sen, että kaikilla on kaikkea eikä kukaan tarvitse mitään. Kestävän kehityksen suunta olisi kuluttamisen vähentäminen. Silti olen iloinen, että suku pitää perinteestä kiinni edes pikkuisen... Lahjojen määrä on toki vuosien saatossa vähentynyt, samoin ne ihmiset, joiden kanssa paketteja vaihdetaan.

Aika monta pakettia tämä aikuinen sai.

Puolisolta lahjakortin nastakenkäkauppaan ja älykellon.



Kuopukselta uusia keittiöpyyhkeitä:


Esikoiselta pienen kissapussukan ja Rajattoman uuden joululevyn:




Isältä ja äidiltä sponsorirahaa kulttuurielämyksiin sekä heidän häälahjamaljansa, jota olen aina ihaillut sekä iso kimpale juustoa.


Kummitädiltä ihana peltipurkki täynnä teetä, suklaata ja tervalta tuoksuva tonttu.


Esikoisen kummitädiltä jalkakylpypommeja (onneksi mukana oli selostelappu, mietin näet jo, että onkohan nämä syötävää vai jotain muuta, heh) ja käsirasvaa.


Työkaverilta Marimekon logokassi ja koirille iso kasa leluja ja herkkuja. Koirien lahjat eivät päätyneet kuvaukseen.


Toiselta työkaverilta iso kasa salmiakkia ja hedelmäkarkkeja sekä geelisukat. Jotenkin kävi niin, että karkit hävisivät parempiin suihin ennen kuin ehdin niistä kuvia napata.


Kolmannelta työkaverilta iso suklaarasia ja Savonlinna-kalenteri. Myös koirat saivat herkkuja lahjaksi. Niin hyviä olivat, että ne on jo syöty...


Semmoisia lahjoja tänä vuonna. Kuvista puuttuu vielä sedän veljen lahoittamat hirvenlihakimpaleet, sillä ne on piilotettu pakastimeen. Aika ylenpalttista, joten lienen ollut kiltti... Mitenhän käy tulevan vuoden kiltteyden ja lahjojen kanssa? Jää nähtäväksi.

6 kommenttia:

  1. Erityis kiltti olet ollut!:))
    Hyvät ,tarpeelliset,käytännölliset ja maukkaatlahjat!
    Oikein ihanaa uutta vuotta 2020!,Sinulle!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä lahjoja tosiaan sain, niin tarpeellisia :)

      Hyvää uutta vuotta Sinullekin, Liisa! <3

      Poista
  2. Kilttinä oot ollu :)
    Oikein hienoa Uutta vuotta, ainakin lenkkeily sujuu noilla kengillä hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä säillä ei juuri ulos ovesta uskalla ilman nastakenkiä. Kävelytiet ovat kuin luistinratoja. Niillä liukasteleminen ei houkuttele, mutta onneksi on hyvät varusteet!

      Hyvää uutta vuotta Sinullekin, Emilie! <3

      Poista
  3. Kyllä on ollut täti kilttinä ❤️ Lähetteli sitten tuliaisiakin... Harmittaa, että itse en pakettia laittanut... Olisit ansainnut parikin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain aivan riittävästi lahjoja, enempi olisi ollut jo liioittelua. Eli älä yhtään harmittele :)

      Poista