tiistai 16. heinäkuuta 2019

Kertomus keskeneräisistä

Kun nyt näihin käsityöjuttuihin päästiin, niin kerrotaan nyt vielä tämän hetken keskeneräisyyksistäkin. Ensinnäkin tämä iki-ihana alpakanvillalanka, jonka ostin Riikka-Piikan pop up-kaupasta marraskuun lopulla... Sehän oli vyyhdellä, jonka kerin keräksi jo kauan sitten. Mutta mitä siitä tekisin? Siinäpä pulma!


Päädyin virkkaamaan kolmiohuivia isoäidinneliötä mukaillen. Siis ei neliö vaan kolmio ja kaikki kerrokset samalta kerältä.




Aikani virkattuani en enää olekaan varma, haluanko tällaisen huivin. Nimittäin yksi vyyhti ei kovin suureen huiviin riitäkään. Pitäisi ostaa lisää lankaa ja tämä oli kyllä sen verran hintavaa, etten ehkä raaski... Nyt mietin, puranko aloittamani käsityön ja neulon langan kuitenkin sukiksi. Voisiko joku päättää puolestani?


Jätin huiviprojektin hautumaan ja aloitin toisen työn. Nämä alpakkalangat olen tilannut joululahjakirjojen mukana Adlibrikseltä puolitoista vuotta sitten. Ajatus oli tehdä niistä itselle villatakki tai -paita, mutta mieleistä ohjetta ei tuntunut löytyvän. Nyt ehkä löytyi. Siis työ vireille!


Saa nähdä, tuleeko tästä se takki vai huivi vai viltti vai jotain ihan muuta. Kuvien ottamisesta on jo yli viikko ja kerät ovat yksi kerraallaan huventuneet ja virkattu osuus on kasvanut. Nyt näyttää siltä, että ehkä, EHKÄ, se vielä lähiaikoina valmistuukin. Siis se nuttu. Ellei tule viime hetken vastoinkäymisiä, joita täytyy taas pohtia ja haudutella.  Mutta taidanpa taas välillä heilutella virkkuukoukkua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti