tiistai 16. heinäkuuta 2019

Katuliitutaidetta


Viime viikon keskiviikkona oli kuvataiteen päivä. Ars Nova järjesti meillä töissä jonkinlaisen muotokuvatapahtuman ja minäkin jouduin malliksi kesken asiakaspalveluvuoron. Kaiken kiireen keskellä en ennättänyt tarkemmin perehtyä tuohon tapahtumaan, harmi.

Kirjasto osallistui päivään tarjoamalla asiakkaille katuliituja, joiden avulla saattoi päästää luovuutensa valloilleen kirjaston edustalla. Töistä pois lähtiessäni en edes muistanut koko asiaa ennen kuin astuin ovesta ulos. Toinen toistaan hienompia piirroksia siellä oli! Tässä vähän maistiaisia:






Ymppään tähän samaan postaukseen vielä pari kukkakuvaa omalta pihalta. Rapun pielessä mehikukka on kasvattanut jyhkeän kukkaputken, mutta kukat ovat kyllä hyvin vaatimattomat.


En ole kylvänyt enkä istuttanut meidän pihaan palavaarakkautta, mutta niin se vain on itsekseen ilmestynyt talon vierustalle ruusupuskan viereen. (Älkää katsoko, kuinka paljon olisi kitkettävää, ihastelkaa vain punaisena hehkuvaa kukkaa!) Naapurissa kukkaa kasvaa kukkapenkissä, ehkä se sieltä on levinnyt meillekin. Ei haittaa, vaan pikemminkin on hauskaa tällainen, ettei itsekään tiedä, mitä pihalla kasvaa, heh.


6 kommenttia:

  1. Hauskaa, että palavarakkaus ilmestyi pihallesi itsekseen! Minäkin joka kesä ihmettelen, mitä uutta tänä vuonna ilmestyy. Viime kesänä ne olivat akileijat, nyt tuli salkoruusu, joka viime kesänä teki vain lehdet, enkä tiennyt mikä se on. Puutarha yllättää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hitunen, kivaa että olet löytänyt blogiini! :)

      Todellakin puutarha yllättää :) Malva nousee sieltä täältä silloin kun sitä sattuu huvittamaan ja ukontulikukan isoja jättiputkia saa ihmetellä milloin missäkin. Sormustinkukkaa ei ole aikoihin näkynyt, mutta en ole luopunut toivosta... ehkä sekin jonakin kesänä taas näyttäytyy.

      Poista
  2. Kaunis vaatimaton kukka:)
    niin meiän pihalle on kans ilmestynyt..monta kukkajuttua,mutta :(ikävä kyllä hävinnykkykkin aika monta:)
    Touhukasta Kesää,Sinulle!!
    (minulla Arvonta koko heinäkuun...kaksi just noin kaunista sulkaa/höyhen koukkua,kuin sinun nätissä tyynyssä,)Jos joku käsityöpussi/tai keskenerinen työkassi lojuu lattialla,JEP! ei muuta kuin arvonta-vetämään:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kukkia tulee ja kukkia menee. Aina ei kaikki menesty, mutta onneksi tulee näitä yllättäjiäkin :)

      Huomasin arvontasi, ihanat koukut! Ehkä tässä joku päivä käyn osallistumassa arvontaankin, vaikka en kyllä ikinä voita mitään :D

      Poista