sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Talven valoa



Eilinen päivä meni töissä ja tämä päivä pakollisten reissuamisten merkeissä. Kaltaiselleni kotinyhrääjälle tällaiset viikonloput ovat aavistuksen ahdistavia, kun ei ehdi mielikseen puuhastella omiaan. Onneksi aurinko paistoi koko päivän tehden talvipäivästä taidetta. Juoksentelin kamerani kanssa ulkosalla kotona ja kyläpaikoissa, vaikka pakkanen yritti hätistellä kuvaajaa sisätiloihin.

Pakkasen kiusa kuvaussessioissa saikin uuden käsityöidean muhimaan päähäni. Kunhan entiset keskeneräisyydet valmistuvat, voisin neuloa itselleni sormettomat lapaset. Ne kun vetäisisi nahkasormikkaiden päälle, tarkenisi paremmin zoomailla kuvakulmia.

Reilummin ei riitä raportoitavaa, mutta puhukoot kuvat puolestaan!






























3 kommenttia:

  1. Hienoja valoja ja sommitelmia!

    VastaaPoista
  2. Aina olen kuvistasi (ja kotoisasta blogistasi) tykännyt, mutta nänä talvikuvat ovat aivan erityisen hienoja! Ja niin aitoja, että meinasin saada paleltumat poskiini kuvia katsellessa ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos anonyymi ja rita! Tykkään valokuvaamisesta, vaikka amatööri olenkin, joten on mukavaa kuulla, että kuvani ilahduttavat :) Kun saa noin positiivista palautetta, se lämmittää mieltä näin pakkaspäivänä.

    VastaaPoista