maanantai 6. tammikuuta 2014

Loo-loo-loppiainen



Joulu on pakattu pusseihin ja pahvilaatikoihin odottamaan uutta tulemistaan. Tämän vuoden joulukuusi oli historiallinen tapaus. Se ei juuri neulasiaan kylvänyt, ei edes silloin kun mies sen pihalle raahasi.

Pikkutontut suuntasivat lomalle Kreikan saaristoon heti kun joulukiireiltään ennättivät. Sinne tekisi mieli itse kullakin... Vähän väliä joku perheen jäsenistä haaveilee Kreikan lomasta. Oi, olisi se auvoisaa! Vaan taitaa jäädä tänä vuonna haaveeksi.

Jouluruusu jaksaa kukoistaa. Joulutähti ja hyasintti sen sijaan saivat  jo terminaalihoitoa. Eivät ilmeisesti toipuneet joulunpyhien  pois menosta ja nääntyivät ikävään.

Pikkuisen piparimökinkin taru päättyi tänään, kun se murusteltiin ja pisteltiin parempiin suihin. Vaan sehän se on piparimökin elämäntehtävä ja murheelliseksi se vallan tulisi, jos ei sitä kukaan kupuunsa kelpuuttaisi.

Kun jouluvermeet oli saatu raivattua näkymättömiin, esikoinen suostui kävelykaveriksi ja kävimme tekemässä leppoisan lenkin ihmetellen leutoa, lämmintä ja lumetonta tammikuuta.

Läheisen kukkakaupan edustalta löytyi pöydältä muutama kaunis ja kunnolla avonainen ruusun kukka. Olipa herkkää! Ja yhdellä reitin varrella löytyneellä koivulla oli uusi "Jussi"-paita päällä. Hihi.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti