torstai 25. joulukuuta 2014

Joululahjakatsaus


Kotosen tätihän on fiktiivinen henkilö, jolle kyllä sattuu ihan oikeita asioita. Siksi olikin vallan veikeää, että täti sai ihan ihkaoman joululahjan! ;) Yhdestä joulun alla saapuneesta pulleasta kirjekuoresta nimittäin kuoriutui uudet kintaat Kotosen kokille. Hauskaa, hyödyllistä ja aivan kotimaista! Kiitos Rita!




Kotosen tädin todellinen alter ego on ollut ilmeisen kiltti kuluneen vuoden aikana. Tai ainakin niin voisi päätellä runsaasta lahjojen määrästä. Vai mitä tuumitte?

Jennin paketista kuoriutui niin herkullista lankaa, että melkein samantien olisi pitänyt kaivaa puikot esiin ja käydä luomaan silmukoita. Paketissa oli myös pötkö suklaanappeja, jotka tällä hetkellä on jo syöty parempiin suihin. Nalle-lanka on sukkalankana mieleisempää kuin Seitsemän veljestä, sillä Nallesta neulotut sukat sopivat paremmin kenkiin. Olin juuri päässyt miettimästä, että pitäisi neuloa toiset sukat itselle Nallesta, sillä havun ja kanervan väriset sukat ovat välillä pyykissä.



Jenniltä sain vielä joulutähdenkin. Se tosin ei oikein tykännyt, että kiikutin sen kävellen kotiin työpaikalta, vaikka antaja olikin ajatellut asiaa ja tuonut kuljetusta varten lämpöpussinkin. Onneksi ei kukkaparka kokonaan paleltunut!


Taitavat ystävät ja tuttavat olla hyvin perillä tädin harrastuksista, sillä toisestakin paketista kuoriutui esiin materiaalia tuleviin neulomuksiin. Sirpan lahjakassissa oli rennon illan ainekset: ensin kynttilä palamaan ja suklaat viereen ja sitten rauhassa silmukka kerrallaan huivia kutomaan...


Ystävät, suku ja tuttavat tietävät myös, että täti on kovin kuiva tyyppi. Rasvaa kuluu, varsinkin käsirasvaa. Niinpä kahdesta paketista (ja Jennin lomaltapaluupaketista) löytyi käsirasva. Muutakin kropankohennustuotetta tuli, joten kyllä tädin nyt kelpaa!


Tarjan paketissa oli iik, miten ihana koriste sekä yrttikylpy koppurakoiville sekä rasvaa käsille. (Lydan paketissa oli jalkavoidetta, kuten Jennin lomaltapaluupaketissakin, joten kun olen liottanut varpaani yrttikylvyssä, kelpaa voidetta sitten hölvätä!)


Myös Outsan paketissa oli käsirasvaa. Lisäksi Body Shopin huulivoidetta ja pieni sydänsaippua. Kaikki niin kotoista vaniljantuoksua tulvillaan! Huulivoide olisikin ollut ostoslistalla, joten nyt ei sitä tarvitsekaan hankkia.


Maija oli taiteillut tädille uudet, upeat ja ihanat korvakorut. Ne tekee, jotka osaa!


Sain myös ikioman lampaan! Ja punaviiniglögiä sekä serkun tekemää suklaata. Muutenkin herkkua tuli monenlaista. Esikoinen oli tuonut Englannista saakka ikiaikaista herkkuani After Eight -minttusuklaata.




Yksi paketti oli sellainen, että käärepaperin poistettuani kyselin, että tulikohan paketti oikealle ihmiselle... Led valonheitin? Aika yllättävä lahja! Mutta pahvin sisältä paljastuikin jotain aivan muuta:





Enkelikonvehdit kuuluvat jouluuni kuin nenä päähän. Ja koska muumimukikiintiö alkaa tässä huushollissa paukkua yli, sain iki-ihanan Muutto-lautasen!

Joulupaketeista löytyi vielä mm. pari arvokasta lahjakorttia. Hemmottelua ja hemmottelua. Onhan kippojenkin hankkiminen eräänlaista terapiaa... heh.


Ihan kaikkia lahjoja en näissä pikkukuvissa esitellyt, mutta kaikki ovat yhtä tärkeitä ja mieleisiä. Minulla on kovin hemmoteltu olo. Suurkiitokset kaikille!

4 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan, fiktiivinen henkilö :D Ihania lahjoja oli myös se toinen minäsi saanut, kilttinä on siellä oltu ;) Mahtavatko jo puikot heilua, tuntui niin kova into jälleen luomaan uutta. Niin hienot langat kyllä että mikä ettei. Jokohan minä vuonna 2015 saisin sukkaparin aikaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä heilu puikot, sillä olen kovasti yrittänyt pyhittää tämän joulupäivän silkalle oleilulle. Mutta ehkäpä neulekone jo huomenna käynnistyy...

      Ja uskon vakaasti, että saat sinäkin sukat aikaiseksi ensi vuonna. Siis jos päätät niin :)

      Poista
  2. Totta turiset kuomaseni Nalle-langasta ja kengistä! Ja tuo on hauskaa hupia, että pakkaa lahjan johonkin yllätykselliseen laatikkoon... *virn* terkuin outsa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, parasta avata lahjat loppuun saakka, ennen kuin käy hihkumaan riemusta... eilisessä Hauskat kotivideot -ohjelmassa Ipad-laatikoista löytyi aika arkisia tai jopa noloja asioita. Innostunut kiljunta muuttui hetkessä pettyneeksi mutinaksi :)

      Poista