maanantai 29. joulukuuta 2014

Joulukorttikatsaus


Joskus sitä ihan oikeasti hämmästyy ja kummastuu siitä ihmisten moninaisuudesta, jotka joulun alla vielä jaksavat ja viitsivät harrastaa joulukorttien lähettämistä. No, tätihän laittoi myös matkaan monia kymmeniä kortteja, joten ehkä tässä jonkin verran puhutaan myös vastavuoroisuudesta, mutta silti joka ikinen saapunut kortti oli iso ilo.

Tänä vuonna ennen joulua katselin telkkaria ja samalla tv:n yläpuolella olevaa metallista lehtihäkkyrää. Sen alapuolelle ostin syksyllä ihmeellisestä Ikeasta tauluhyllyn ajatellen, että hyllylle saa mukavasti esille saapuneita postikortteja. Mutta vuosisadan älynväläys pälähti päähän tuossa telkkarintuijotusrupeamassa. Metallihäkkyrä koukeroineen olisi maan mainio postikorttiteline. Ja onhan se!


Ja mitäs kaikkea postilaatikon sisuksista löytyikään... Tai esittelen kuitenkin ensin tämän kolmiulotteisen spesiaalikortin, jonka esikoinen toi ihan henkilökohtaisesti isälleen ja äidilleen <3Sitten niitä postilaatikon aarteita:

Kotoilua ja herkkujaItsetehtyjäEläimiä


Virpi Pekkalaa


Virkkukoukkusia


Raija Nokkalaa


MatkamuistojaInge LöökiäKaikenlaisia suloisuuksia ja söpöliinejä


Joulun rauhaa


Joulun tunnelmaa


Joulun riemua


Lämpöä, iloa, ystävyyttä, tunnelmaa, kauneutta, viisauksia ja osuvia toivotuksia. Olen niin iloinen ja onnelinen jokaisesta muistamisesta, jonka sain. Kiitos ystävät!


Ja vielä nostan esille tämän viisaan kortin sanoman. Seuraavaan jouluun on melkein vuosi. Mutta näitä lahjoja voimme jakaa vaikka joka päivä!


2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja olet sinäkin saanut -myös suloisuuksia ja söpöliinejä ;)

    VastaaPoista
  2. Niin sain :) Monenlaisia ihanuuksia ja varsinkin söpöliinejä ;)

    VastaaPoista