perjantai 23. toukokuuta 2014

Lorvailupäivä


Päivitetyssä työlistassa on vielä pitkä rimpsu tekemättömiä hommia. Silti päätin tänään pitää leppoisamman päivän ja askarrella vähäsen. Kuopus lähti kouluun puoli kahdeksan aikaan ja minulla oli jo helmet, rautalangat ja kirppispitsiliinat levällään. Askarteleminen oli niin ihanaa ja rentouttavaa ja voimauttavaa, että pitäisi varmaan antaakin perheelle vinkki, että kun täti alkaa muistuttaa viulun kieltä ja ruuvit kiristyvät liiaksi, heidän kannattaa istuttaa hermokimppu askartelujen ääreen... pian täti on taas oma leppoisa itsensä.

Listasta puuttuvat vielä kaikki ensi viikon ruokakauppashoppailut, kokkailut ja leipomiset. Mutta mietin niitä tarkemmin viikonloppuna. Tänään päätin myös, että jos en ehdi kaikkia siivoiluja tehdä, niin se on vain voi voi ja hupsis. Kunhan keittiö on kunnossa, niin ei nolota avuksi tulevan työkaverin edessä. Jääkaapin sain jo puunattua ja kaapit ja laatikot siivoutuvat yksi kerrallaan. Niin ja tiskikaappiin sain tänään uudet ritilähyllyt!

Mitä minä sitten askartelin? Enpäs vielä kerro! Salaisuus paljastuu, kunhan Paverpol kovettuu ja saan työn valmiiksi. Tässä kuitenkin pikkuisen vihiä:
Ylioppilaan äidin kädet

PS. Esikoisen tämänpäiväinen postaus sai minut vallan mainiolle tuulelle :)

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä lorvipäiväsi ansainnut! Tsemppiä työleirille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt taas jaksaa puuhata kun on saanut välillä näperrellä :)

      Poista