sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Lahjajuttu


Pääsiäisen aikaan vanhenin taas. Saamani kukkapaljous jo näkyi kuvissa, mutta ystävälliset lähimmäiset muistivat muutenkin. Materialistinen postaus on vähän viivästynyt, mutta nyt täältä pesee! Viivästykselle on kaksi syytä. Ensimmäinen on se, että yksi lahja tuli lahjakorttina ja halusin käyttää sen ennen kuin postaan lahjajutun. Toinen syy on se, että tiesin Jyväskylän siskon lähettäneen onnittelupostia, mutta sitä ei vain kuulunut... Paitsi nyt perjantaina. Pitkään kesti kirjeen matka!

Mutta asiaan! Alla kaikki yllätykset, joita sain.


Korttikaveri Outsalta tuli suloinen onnittelukortti. Kiitos!


Siskolta sain rakkaat onnittelut ja teemaan sopivan washiteipin. Kiitos!


Työkaverin paketista paljastui taivaansininen Kastehelmi-tuikku ja Aarikan suloinen puupupu sekä kokonaisuuden täydentävä postikortti. Kiitos!


Näitä pupuja olin jo kaupoissa ihastellen hypistellyt, joten lahja osui ihan nappiin! Kastehelmi-tuikkuja on jo jokunen, mutta ei tätä väriä ennestään.



Katja Saarion herkässä helmililjakortissa on pikkuinen pupu myös!




Tyttäret kävivät lähikaupassa ja sieltä löytyi äidille lahjaksi kassillinen herkkuja... Kiitos!



Vanhemmat olivat harkinneet ostavansa muumi-vedenkeittimen, mutta päätyivät kuitenkin lahjakorttilahjaan. Kiitos!

Tänään kävin Sokoksella ostoksilla, siellä kun oli mekot ja korut 20 prosentin alennuksessa. Taas tarttui silmä Espritiin...



Vähän lyhyen mallinen on tämä mekko, käy tunikastakin. Sivusaumoissa on taskut, joten asuste on kovin käytännöllinen vaikka työvaatteeksi. Voisi kai tällä juhliinkin mennä, jos asustaisi juhlavasti. Mekko oli siis lahjakorttiostos eikä kulunut edes kortti kokonaan loppuun.


Sedän lahja oli hyödyllinen, tärkeä ja käytännöllinen. Itse asiassa olin jo itse ostamassa itselleni uutta pyöräilykypärää, mutta setä sitten halusi maksaa ostokseni lahjaksi. Kiitos!



Vielä on yksi yllätyslahja esittelemättä. Olin pyytänyt yhden serkuistani miehensä kanssa meille pääsiäiskahville. Tullessaan toivat tällaisen kauniin kassin saatesanoille, että "naisella ei ole koskaan liikaa käsilaukkuja".  Käsistään näppärä serkkuni on sen ihan itse ommellut. Kiitos!


Kassissa on jopa vetoketjullinen sisätasku.


Kassi ei ollut tyhjä, kun sen käsiini sain...


... vaan mukana oli karkki kavereineen. Ettei vain pääsisi täti laihtumaan. Ihan kuin siitä pelkoa edes olisi, heh.


Hirmu paljon lahjuksia aikuiselle ihmiselle. Nöyrästi kiitän kaikkia minua muistaneita!

4 kommenttia:

  1. Paljon,Paljon lämpöisiä,vaikkakin myöhässä::Onnen toivotuksia!!
    Ihania lahjuksia/muistiaisia sait!!!

    VastaaPoista
  2. Me sitten taas postailtiin yhtä aikaa samasta aiheesta, siskoseni :D

    VastaaPoista