maanantai 11. maaliskuuta 2019

Pieniä ostoksia

Hienon konsertti-illan jälkeen seuraava päivä valkeni sateisena ja ankeana. Oli aivan sopiva päivä kiertää vähän kauppoja. Jotenkin ajauduimme ensimmäiseksi Suomalaiseen kirjakauppaan ja siellä sorruin ostoksille. Mitään en olisi tarvinnut... Paras keino säästää olisi pysyä poissa kaupoista!


Ostin kortteja, kahvia, kahvipurkin ja kirjan. Kaikki siis kirjakaupasta.


Kaunis kahvipurkki oli alekorissa ja maksoi 5 €, Siellä oli sisällä pieni paketti kahvia. Paketin kylki kertoi pussissa olevan Pieni pala onnea -kahvi. Minttusuklaan makuinen herkutteluhetki. Tuoksui ihanalta!



Ostin toisenkin erikoiskahvin. Se ei edes ollut tarjouksessa, mutta sain siitä idean. Palataan siihen  myöhemmin, ensi viikolla.


Kirjaakaan en olisi tarvinnut, mutta pokkarin kansi bougainvillean kukkineen sai minut haavelemaan matkasta kasvin luontaisille kasvupaikoille... Tahtoisin lukea tätä Cecilia Samartinin kirjaa rennosti aurinkotuolissa paahtavan auringon alla bougainvillean varjossa. Koska tämä matkakuumeen nostattajaopus maksoi vain 2,95 €, poimin sen mukaani.


Muumikortteja paketissa oli 18 ja koko paketti maksoi vajaan kympin. Katsoin sen olevan kannattava sijoitus, ettei vain korttivarastoni pääse kutistumaan olemattomiin.


Muissa kaupoissa en innostunut mistään niin, että olisin ostoksille ryhtynyt. Wilma ja Wihtori -kirpparilla raotin lompakkoa alpakkalusikoiden takia. Kuusi nostalgisen kaunista lusikkaa maksoi 6 €. Rasia on kulahtanut eikä kansi kestä kunnolla kiinni, mutta sille nyt en muutenkaan suurta arvoa laske. Lusikat ovat oivaa korumateriaalia. Milloin sitten ehdin askartelemaan, onkin toinen juttu.




Kotosella konmaritetaan käänteisesti. Mutta se on salaisuus, shhh!

2 kommenttia:

  1. Kivasti käänteiskonmaritettu, sisko ❤ Mulla on myös suunnitelmia M.C. kahvini kanssa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on jotenkin sellainen kutina, että meillä on vähät samankaltaiset suunnitelmat noiden kahvien kanssa :D

      Poista