maanantai 11. maaliskuuta 2019

Nallepatsas ja pari muuta löytöä


Palasin Mikkelin reissulta lauantaina. Viikonloppua oli vielä jäljellä. Sunnuntaina setä nukkui oltuaan koko yön töissä. Päätin, etten jää kotiin nyhjäämään vaan tallustelin läpi lumisen kevätmaiseman keskustaan kirpputorille. Yöllä oli tosiaan tullut reippaasti lunta ja maisema oli kummallisen - jotenkin natisevan - hiljainen. Kuin olisi pumpulissa kävellyt.





Kerkesin koluta monta kirppispöytää ennen kuin alkoi aarteita löytyä. Käänteinen konmaritukseni jatkui...



Lautasen otin "saa ottaa"-osastolta, se ei maksanut mitään. Lusikat ostin jo edellisenä päivänä Mikkelistä, mutta ne pääsivät mukaan vielä tähänkin postaukseen. Söpönen nallepatsas maksoi euron. Sillä on lapio käpälissä, joten se taitaa päästä kukkapenkkiin tai -purkkiin, kunhan kevät koittaa.




Heinähattu ja Vilttitossu -dvd maksoi euron. Meillä saattaa kyllä olla tämä levy jo tai sitten ei ole. En ole varma, ottiko toinen tytöistä elokuvan mukaansa.  Novitan neulelehti maksoi 1.50 €. Vähän vanha se kyllä on, mutta sieltä löytyi pari houkuttelevaa ohjetta, joita voisin joskus kokeilla.





Lindexin Holly & Whyte -merkkinen neuletakki maksoi kokonaista viisi euroa. Mutta hyväkuntoinen ja mukavan iloinen takki tahtoi muuttaa meille. Mitäpä sitä sitten vastaan pullikoimaan.



Enpä arvannut tällaisia löytöjä löytäväni. Ihan muuta etsin, jos yleensä etsin mitään. Jonkinlainen harrastus se on tuo kirpparien kiertäminen. Aina ei edes tarvitse ostaa mitään, mutta silloin tulee vähän sellainen tunne, että aika meni hukkkaan...

4 kommenttia:

  1. Hyvin löydetty! Kiva nähdä tuo nalle sitten myöhemmin lapiohommissaan... ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun löytövainuusi on vielä matkaa :) mutta joskus myös sokea kana löytää jyvän ;)

      Poista
  2. Holly & Whyte- merkillä on kivoja vaatteita! Merihenkiset miellyttää minua!😊
    Tuon lautasen olisin minäkin napannut mökille eriparisten asettien kasaan!😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoissa astioissa on jotain sykähdyttävän sielukasta. Varsinkin mökkiastioina eriparikupit toimivat loistavasti :)

      Poista