torstai 17. huhtikuuta 2014

Karkkia!



Ohhoijaa, eilen postin seassa oli mieltä kiehtova paketti korttikaveriltani. Kun sitä kevyesti ravisteli, kuului lupaavaa rahinaa... Ensin auki kuori, sitten lahjapaperi.... ohoo mustikkatryffeleitä? En ole ikinä ennen kuullutkaan, mutta näyttääpä herkulliselta... Mitä? Laatikkohan aukeaa ihmeen helposti? YYYLLLÄTYYYS!!! Sisällä olikin jotain muuta kuin paketti kertoi, mutta herkkua herkun päälle kuitenkin. Salmiakkisuklaa on ehdoton lempparini, Amerikan pastillit ikiaikaisia suosikkejani, suklaarusinat miltei parasta mitä tiedän ja ja ja... Kuvassa ei enää ole kolmea täytelakua eikä niitä pastilleja, kun kerkesin ne jo tuhota - ahmatti olen! Outsa tuntee makuni melkein paremmin kuin minä itse!




Tällä viikolla olen parannellut neuloosiani tekemällä kuopukselle karkkivärisiä sukkia, jotka myös ajankohtaan natsaavat, sillä miltei kaikki nuo värit ovat myös pääsiäisen värejä. Tyttö itse toivoi saavansa "sateenkaarioksennus"-sukat ja tuo lanka on kuulemma melkein sellaista. Oksennus???? Taitaisin tarvita teini-Suomi-teini -sanakirjan!






Innostuin varren neulomisen kanssa niin, että - hupsis - yksi kerä ei riittänytkään! Onneksi on toinen jemmassa! :)



2 kommenttia:

  1. Ihanat karkit ja karkkisukat! Ihanan värikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arjen harmaus lie syynä, että nyt kaipaan elämään väriä... Paitsi ettei arkenikaan ole harmaata. Eli se selitys ei pädekään... Mutta jotenkin kaipaan nyt iloisia värejä ympärille, ne piristävät! :)

      Poista