lauantai 8. joulukuuta 2018

Pitkästä aikaa kirpparilöytöjä

Kirppareilla käyminen on yksi mielipuuhistani, mutta kaiken muun tohelluksen keskellä viime aikoina  tämä harrastus on jäänyt aika vähälle. Harvakseltaan olen kirpputoreilla pistäytynyt ja jonkun satunnaisen löydönkin tehnyt, mutta niistä raportointi on jäänyt suorittamatta. 

Jokin aika sitten vaihdoin lennossa aamuvuorosta iltavuoroon tuuraamaan sairastunutta työkaveria ja päädyin samaan vuoroon parhaan kirpparinkiertämistyökaverin kanssa. Niinpä pääsimme pitkästä aikaa yksissä tuumin tutkailemaan kirppispöytien aarteita. Kun oikein antaumuksella tutkailimme tarjontaa, löydöiltä ei voinut välttyä.


Aivan uuden veroiset Conversen tennarit kuopuksen koossa ja vain neljä euroa. Nyt tuli paha! Tarvitsisiko kuopus ja haluaisiko hän nämä? Mutta vain neljä euroa kengistä, jotka kaupassa maksavat sen viisikymppiä! Oli pakko ostaa... ja onneksi kuopus ilomielin huolii kengät.



Betoninen kukka-astia joulu- tai muille istutuksille, 2 €.


Uusi Iittalan turkoosi Kastehelmi-tuikkukippo, 6 €.



Enkelin eväspussin keittiötaulu, euron tai kaksi, ihku posliinikuppi nappikuosilla 2 € ja iso kasa kullanvärisiä kulkusia muistaakseni eurolla.






Tarvitsinko nämä? No heh... Tietenkin. Ainakin vähäksi aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti