sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Marraspostit

Marraskuiset nimipäiväkortit esittelin jo aiemmin, mutta kusti polki, posti kulki ja Kotosten postilaatikossa kolisi pitkin pimeää marraskuuta. Pari nimpparikorttia kulki verkkaan ja saapui perille merkkipäivän jälkeen, mutta sehän ei haittaa. Onnea tarvitaan aina.

Esikoiselta sain ihanan pitsisydänkortin käsityökorttikokoelmani täydennykseksi.


Jyväskylän aktiivisten postcrossareiden pikkujoulumiitistä sain terveisiä Auringonkukalta ja muilta miittailijoilta.


Kirjastokuningattaren nimipäiväkortti teki matkaa pitkän kaavan mukaan ja saapui perille viikon kuluttua postituksesta. Samassa kaupungissa asutaan, mutta postit kuljetellaan muualle lajiteltavaksi ja sitten taas takaisin tänne. Viehän se aikaa.


Kirjastokuningatar ilahdutti toisellakin kortilla. Jotkut sitä reissaavat rapakon toiselle puolelle, mutta onneksi kotiin jääneitä sentään muistetaan korttipostilla.


Jyväskylän siskon lähettämä kahvikortti toi myös nimipäiväonnittelut.


Ritan ihanista ihanin villasukkakortti hymyilytti takapuolen tekstinsä vuoksi. Kortissa nimittäin luki mm. "Tämä yksilö löytää luoksesi jonakin päivänä". Todella! Päiväyksestä kortin saapumiseen oli kulunut jokunenkin kotvanen. Taitaa posti kulkea Jyväskylän ja Savonlinnan väliä apostolin kyydillä.


Kouvolan suunnasta sentään posti kulkee sukkelammin. Korttikaveri-Outsalta olen saanut marraskuun aikana kaikki seuraavat mainiot postikortit; kissa, koira Löökin mummot, Ateneumin terveiset ja kirsikkana kakun päällä sympaattinen Anna-Mari West.







Kiitos jälleen kaikille postia lähettäneille! Kortit ovat todellakin tuoneet iloa, valoa ja väriä päiviini. Pieniä suuria iloja!

2 kommenttia:

  1. Ei meinaa posti Jklästä Slinnaan kulkea :o Mutta postin saaminen on kyllä niin mukavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin mukavaa löytää postilaatikosta muutakin kuin mainoksia tai laskuja :)

      Poista