sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Lokapostit


Lokakuussa posteljooni pääsi helpolla eikä postilaatikossa kolissut kuin harvakseltaan. Mutta ne postit, joita sain, olivatkin oikeita helmiä!

Tämä ensimmäinen kortti ja pieni lahjapaketti tuli töihin. Hetken olin hämmentynyt, että mitäs nyt...? Mutta tämä olikin kiitos sukista, jotka lähetin kollegalle Mikkeliin. Ihana pieni Aarikan tonttu enteilee jo joulun lähestymistä. Tonttu on magneetti, joka ei suostunut pöydällä seisoskelemaan. Pötkötelköön sitten!


Kotipostilaatikosta löytyi viime kuussa tällaiset aarteet:


Korttikaverini Outsa lomaili Kreetan lämmössä alkukuussa. Sieltä sain paikallista henkeä huokuvaa korttipostia ihan kaksin kappalein.



Ja juuri kun pakkasin kapsäkkiä lähteäkseni kirjamessuille, laatikosta löytyi pari lukemisaiheista postikorttia. Ensin siskolta lukija, joka nautiskelee samalla kahvia...


...ja sitten Outsalta kirjojen edessä rennosti köllivä katti. Ihania molemmat!


Sisko oli käväissyt myös pääkaupungin hulinassa. Ateneumissa kuljin siskon jalanjäljillä, tosin tietämättäni. Minulla oli ohjelmassa lisäksi kirjamessut, mutta siskopa oli käynyt ihastelemassa Linnanmäen valokarnevaalia ja OSTAMASSA UUDEN KAMERAN! Wohoo! Sain tästä merkkitapahtumasta tiedon supersöpöisellä postikortilla.


Lokakuun viimeinen posti tuli esikoiselta. Yhdessä lumouduimme ja hullaannuimme kirjamessuilla Katja Saarion osastolla ja molemmille lähti mukaan kortti jos toinenkin. Laiskanlinnassa löhöävä lukukettu oli lukuisista mainioista korteista ykkönen. Onneksi esikoinen lähetti tämän ihanuuden äidilleen. (Ja äiti lähetti saman kortin esikoiselleen... heh.)


Kiitos!

PS. Nämä kaikki talletetaan visusti. Kävin loppuviikosta läpi satoja postcrossatessani saamiani postikortteja, sillä etsin esille kaikkii käsityöaiheiset kortit, koska niitä tarvitaan näyttelyyn töihin. Samalla heitin kierrätykseen kaikki yhdentekevät kaupunkimaisemat ja rumat kortit. Aika moni kortti sai lähtöpassit, mutta todella paljon pistin vielä talteen. Kaikki toiveideni mukaiset kortit talletan edelleen, ja osan yllätyksistä, sillä kaikenlaisia kivoja posteja olen aikojen saatossa saanut. Ihan pisti miettimään, pitäisikö aloittaa crossaus uudelleen...

2 kommenttia:

  1. Otsikkosi kuulosti lähestulkoon roskapostilta, mutta olitkin saanut ihanaa postia ;)
    Ja ei kun takaisin krossaamaan. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, makustelin otsikkoa ja mietin, voinko jättää sen noin... Koska olen tänä vuonna tarjoillut tammi-, helmi-, jne. -posteja, sai tämä mennä samalla kaavalla :) Ikävästä mielleyhtymästä huolimatta, tai juuri siksi :D

      Hauduttelen vielä crossausta... kun on nuo postimaksut nykyään aika järkyttävät :o

      Poista