maanantai 19. elokuuta 2019

Koiria

Ennen kuin sunnuntaina matkustimme etelän lomalta (heh) junalla takaisin kotiin, kävimme vielä piipahtamassa Klaukkalassa kummieni luona. Samalla saatiin vietyä rotinat perheen uudelle tulokkaalle. Aika hauska vintiö tämä kolmen kuukauden ikäinen Cavalier kingcharlesinspanieli. Virtaa piisasi kuin pienessä kylässä, paitsi välillä piti akkua ladata pienillä torkuilla.


Maanantaina sitten tulikin taas vaihteeksi kuopuksen koirat meille hoitoon. Siinähän ne menevät jo rutiinilla kaiken sivussa... Niinhän sitä luulisi, heh. Lenkitykset, turkin hoidot ja muut pienet päivittäiset askareet haukkaavat ajasta aimo siivun, joten ei ehdi mummukka paljon muihin ilkeyksiin... Jonkun kuvan sentään olen saanut karvaisista lapsenlapsista napattua. Tytöt ovat jo rutinoituneita poseeraajia. Kuten näkyy...


Hyvin näkyy millainen ero on kännykällä tai oikealla kameralla otetuissa kuvissa. Yläkuva kännyllä, alemmat minijärkkärillä.Tänään palaan taas arkeen ja palkkatyöhön. Lomareportaaseja on kirjottelematta monta, mutta ehkä taas juttu kerrallaan saan kirittyä blogin ajan tasalle. Koiralapset ovat meillä edelleen ja vielä muutaman viikon, joten ylimääräistä luppoaikaa ei ylen määrin jääne, mutta aina sitä jotain jossain välissä ehtii tekemään. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti