sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Kimppu äidille


Helmikuun toisena lauantaina ajelimme äitiä onnittelemaan heti kun töistä pääsin. Lahja oli aiheuttanut päänvaivaa, mutta sitten välähti! Ajattelin tiedustella kukkakauppa Suopursusta Kerimäeltä, että tekisivätkö he sellaisen kukkakimpun, jossa olisi myös lankoja kukkina. Kaiken kiireen keskellä soittaminen viiraantui ja otin luurin käteeni vasta perjantaina hetkeä ennen neljää. Ensin tiedustelin varovaisesti, moneenko kauppa ylipäätään olisi lauantaina auki. "Virallisesti kolmeen, mutta moneltakos sie pääsisisit?" kuului vastaus. Eikä erikoinen toiveeni aiheuttanut sen enempää nikottelua, joten ajoimme Suopursuun toiveikkain mielin kolmen jälkeen. Ja siellähän se kimppu jo valmiina nököttikin! Tätä voisin kutsua palveluksi!





Omassa päässäni olen ajatellut lankakerien olevan kuin ruusuja, jos ne olisi toisin päin kimpuun asetellut. Mutta hyvältä näytti näinkin, vai mitä?

4 kommenttia:

  1. Kaunis!!!,Hieno idea!!
    Onnittelut Äidille,!
    ja Hyvää alkavaa viikkoa,kekseliäälle tytölle!!! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suopursussa osaavat tehdä hienot kimput <3

      Kiitän sekä äidin että omasta puolestani :)

      Mukavaa viikkoa sinullekin, Liisa! Itsellä alkoi viikko vähän huonosti, aamulla kuumemittarissa oli lukema 39 astetta... Viikonloppu jo meni sairastaessa, mutta eiköhän tauti tämä vähitellen hellitä.

      Poista
  2. Sinä se osaat, sisko ❤ Hieno idea nuo lankaruusut ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi ottaa ideaa ihan omiin nimiini, olen nähnyt joskus kuvia pelkistä lankakimpuista, siis langat on aseteltu kuin kukat kimppuun. Minä vain halusin siihen ne oikeat kukatkin :)

      Poista