perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hyvää pääsiäistä!


Viime päivinä posti on kantanut meille toinen toistaan hienompia kortteja selkä vääränä. Kiitos kaikille lähettäjille! Jokainen kortti on lämmittänyt mieltäni kovasti!


Tätä korttia en itse ole saanut, vaan lähetin tämän maailmalle. Toivottavasti saan samanlaisen joskus itsellenikin!



Tänään on ollut laittoman leppoisa päivä. Heräsin aamulla kyllä jo ennen kuutta, mutta päätin etten suostu vielä niin aikaisin nousemaan ja sainkin vielä uudelleen unesta kiinni. Loppujen lopuksi nukuin yhdeksään, joka on minulle jonkinlainen saavutus.

Aamupäivällä kävimme sedän kanssa puolentoista tunnin päiväkävelyllä pitkin katuja. Sää oli oikein mainio lenkkeilyyn. Aurinko ei jaksanut lävistää pilviverhoa kokonaan, mutta hehkui kuitenkin siellä jossakin. Kamera kulki matkassa mukana, mutten kuitenkaan yhtään otosta ottanut. Paitsi kotipihassa, kun krookus oli noussut mullan alta ilahduttamaan olemassaolollaan.


Samasta aiheesta olen saanut äskettäin postiakin.


Tänään on tosiaan ollut akkujenlatauspäivä enkä ole tehnyt juuri mitään mainittavaa. Adlerin Perijättäret luin loppuun, vaikka kirja osoittautuikin niin tyhjänpäiväiseksi hömpäksi, että melkein teki mieli jättää homma kesken. Mutta koska en yleensä luovuta kirjojen kanssa helposti, en nytkään halunnut niin tehdä.

Koska emme tehneet mitään rankkaa, pärjättiin kevyellä lounaalla. Keitettyjä kananmunia, Linnalohen loimulohta ja kuopuksen tekemää salaattia, jälkiruoaksi mämmiä vaniljakastikkeen kera. Nam.





Ihan on ikävä maailman äärissä majailevaa esikoista. Hän olisi jakanut nämäkin herkut kanssani. Yritin etsiä kaupoista pieniä mämmirasioita, mutta olin myöhässä ja ne oli myyty jo kaikki. Nyt olisi tädin tehtävä selvää 700 gramman mämmituokkosesta yksinään. On siinä urakkaa, vaikka mämmi suun mukaista onkin.

Tänä vuonna pääsiäiskoristelut jäivät minimiin, sillä viime viikonlopun olin reissussa ja tällä viikolla ongelmat töissä ovat vieneet kaiken tarmon. Mutta onneksi pääsiäinen tuli keltaisten tulppaanien ja kuopuksen suklaapupun myötä tähänkin torppaan!





6 kommenttia:

  1. Ihania kortteja ja tulppaaneja :) Hyvää pääsiäistä minunkin puolestani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kummityttö! Olisipa mukavaa, jos sattuisimme pääsiäisen aikaan yhtä aikaa samaan paikkaan <3

      Poista
  2. Kivoja kortteja! Minäkin sain tuollaisen kortin, jossa lukee "Huolimatta sääennusteesta elä niinkuin olisi jo kevät" -ja ulkona näyttää satavan räntää...
    Blogissani http://sirpanvakerryksia.blogspot.fi/2015/04/servettitelineen-tuunaus.html on sinulle haaste! Mukavaa pääsiäisen jatkoa, terv. Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta! Se onkin kolmas haaste pienen ajan sisään... pitänee ottaa ohjelmaan haasteisiin vastaaminen. Ovat kaikki kivoja, joten haluan kantaa korteni kekoon, vaikka vähän viiveellä...

      Poista
  3. Ihan siksikö vaan oli ikävä, että oisin auttanut mämmiurakassa? ;) Ihan ilmoitusasiana että hotkaisin ite koko 700 gramman tuokkosen kun sen menin suomikirkolta ostamaan, pystyt siihen äiti! :-D miulla on kans ikävä teitä kaikkia, ihania kuvia oot taas saanu aikaseks! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On miulla muutenkin koko ajan ikävä <3 mutta nyt se taas konkretisoitui, miten mukavaa on, jos samassa huushollissa asuu samoista asioista pitävä ihminen. Toistaiseksi en oo saanu syödyksi kuin yhden annoksen mämmiä, mutta onneksi se ei ihan heti mene pahaksi. :)

      Poista