maanantai 2. maaliskuuta 2015

Potilaspäivä


Reissun jälkeen elämä on kutistunut ankeaksi ja elinpiirikin pieneni huomattavasti. Torstain yritin häätää flunssapöpöjä kotona. Coldrex ja Burana auttoivat ja tuntui, että elämä voittaa. Perjantaina porhalsin töihin ja lauantaksikin pukkasi työvuoroa. Lauantai oli jo rankka päivä, sillä flunssa otti revanssin. Sunnuntai oli surkea päivä, kun nenäliinapaketti oli sitkein seuralainen. Olo oli sellainen, ettei töihin meno maanantaina tuntunut järkevältä. Niistämisellä ja aivastelemalla vain tartuttaisin kaikki muutkin tähän inhaan vaivaan.

Nukkumiseen meni iso osa päivästä, mutta iltapäivällä muutin majani sohvalle. Onneksi olin lainannut kirjastosta elokuvan Billy Elliot. Se on ollut meillä jo jonkin aikaa odottamassa sopivaa katseluaikaa. Nyt katsoin ja vetistelin... liekö syynä elokuvan koskettavat kohtaukset vai flunssan aiheuttamat  nenänkirvelyt. Ihana elokuva siitä, että ihmisen kannattaa tehdä töitä unelmiensa eteen ja vastoinkäymisistä huolimatta on uskottava unelmiinsa.

Iltapäivästä jo jakson selailla viime viikolla tulleita lehtiäkin. Pirkasta löytyi mielenkiintoinen uusi resepti: juustokakkusmoothie. Koulusta ja autokoulusta palailevalle kuopukselle halusin sitä tehdä. Ja teinkin! Siihen sai somasti upotettua pakastimesta mansikoita.


Raikasta ja makoisaa, muttei kuitenkaan tavallista smoothieta kummempaa. Tulihan testattua.

4 kommenttia:

 1. Voi noita herkkuja. Ja voi sua sairasta :( Tässä tulee pipipuhallus: PUUUUUUUUUH!!!

  Tänään sain postia... Voi veljet, KIITOS!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Heti helpotti! Vaikka jäin vielä tänäänkin kotiin sairastamaan, kun olo on vielä kehno. Jospa tästä huomiseksi tokenisi...

   Postista... mukavaa jos ilahduit :)

   Poista
 2. Sniif...Kotosen täti sairastaa...voi,voi ;-) Rautarouvalle pikaista paranemista palatsista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinhän siinä kävi, että sitkeinkin joskus taipuu, kun tarpeeksi tömäkkö pöpö sattuu kohddalle. Nöyrryin ja pysyttelin vielä tänäänkin kotona. Huomenna yritän jo palata sorvin ääreen.

   Poista