torstai 19. kesäkuuta 2014

JuhannuslukemisetEilen oli postipoika jättänyt postilaatikkoon viestilapun, että minulle oli saapunut lähetys, joka ei sopinut postilaatikkoomme. Mitä? En ole tilannut mitään ja kirjakerhostakin sain erotuksi vihdoin ja viimein. En siis odottanut mitään. Olin ollut iltavuorossa ja tulin kotiin vasta iltakahdeksalta enkä enää jaksanut kipaista lähipostiin mysteeriä selvittämään.

Ei meillä ole tavallista pienempi postiloota. Onpahan vain sellainen metallinen ja lukittava, jossa on kapea suuluukku etureunassa. Ei mitenkään maailman käytännöllisin kapistus, mutta joululahjaksi joitakin vuosia sitten saatu. Yleensä hyvinkin toimiva, mutta kirjakerhonkaan paketit eivät siihen taipuneet.

Tänään oli hieno päivä. Olin aamulla vähän siipi maassa kaiken epätietoisuuden alla. Siis työasiat painoivat. Kuitenkin päivän aikana asioihin saatiin tolkkua eli taas kävi toteen mottoni, että asioilla on tapana järjestyä. Muutenkin meillä töissä on niin mainio porukka, että siellä usein murheet unohtuvat. Kaiken lisäksi sain kaksi varaamaani uutuuskirjaa, Enni Mustosen uutuuskirjan Lapsenpiika ja esikoiskirjailija Tommi Kinnusen kovasti kehutun kirjan Neljäntienristeys.

Kotona odotti upouusi Kodin kuvalehti ja tänään hain myös postista mysteeripaketin. Siinä oli päällä hienot postimerkitja takapuolellakin mainio kuvaja sisältä löytyi todella mieleinen korttija uskomattoman upea kirja, jonka blogini lukija oli minulle ystävällisyyttään lähettänyt! Iiik, miten ihmiset ovatkaan ihania! Varsinkin kun olin töissäkin saanut ystävällisyyttä osakseni, eli työpaikan kahvion yrittäjä antoi mukaani herkkua iltakahville.


Mutta se kirja! Lähettäjä kertoi kortissaan, että kirjasta oli tullut mieleen blogini, joten siksi sain kirjan. Ooh. Olen aivan hämmentynyt ja erityisen ilahtunut! Kiitos rita! :)

Niin, siis kirjahan oli Leivotaan marjoista ja hedelmistä: herkullisia kakkuja, piiraita ja jälkiruokia.
Entäs sitten sisältö? Toinen toistaan hienompia valokuvia ja herkullisempia reseptejä. Vai mitä sanotte näistä:
Tuskin maltan odottaa, että pääsen kokeilemaan ohjeita! Hyvästi laihdutuskuuri!

1 kommentti:

  1. Kiva jos tykkäsit ;D Jään innolla odottamaan leipomuksiasi :)

    Olen itsekin saanut yllätyspaketteja, joten voin myös sanoa, että IIK miten ihania ihmisiä onkaan!!!

    VastaaPoista