torstai 13. marraskuuta 2014

Nimipäivä


Elämä yllättää. Onko aikuisen ihmisen nimipäivässä jotain viettämistä? Ei kai... mutta mahdottoman  mukavalta tuntui kaikki muistamiset, joita osakseni sain.

Posti toi pullean kirjekuoren, jonka sisältä löytyi pieni ja sievä nallerasia, jonka sisältö oli muikean makeaa, eli Omar-kermakaramellejä. Karkit oli kuvanottohetkellä jo pistelty parempiin suihin. Kiitos Outsalle!


Pari työkaveria yllätti muistamalla merkkipäiväni. Toiselta sain Kismetin ja toiselta Pentikin servettejä sekä hennon roosan värisiä tuikkukynttilöitä. Idyllistä! Yksi tuikku piti heti laittaa marraskuista iltaa ilahduttamaan joitakin vuosia sitten apelta joululahdaksi saadu poron selkään.
Nimipäivän iloja oli käydä aamupäivällä ennen iltavuoroa kiertämässä keskustan kirpputoreja työkaverin kanssa. Kympintorilta tein taas parhaat löydöt. Ensin löytyi peltiset mekot, jotka pääsevät meillä keittiön seinälle patakinnaskoukuiksi. Koukut maksoivat yhteensä 3 €.


50 senttiä kappaleelta maksoivat metalliset kaulakorut, jotka ajastaan tuunaan klipsulaukkujen hihnoiksi.


Paula Havasteen Kymmenen onnen Anna oli hieno lukukokemus. Sarjan seuraavat kirjat eivät vakuuttaneet samalla lailla. Nyt kuitenkin ostin kahdella eurolla Kaksi rakkautta reissulukemiseksi.Meillä on parisängyssä jättityynyt, joihin on mukava nojata, kun lukee sängyssä. Niissä on siniset päälliset. Nyt löytyi uudet toppakankaiset mudan väriset tyynynpäälliset, vain 2 €/kpl.


Savon Syke -kirpputorilta en taaskaan löytänyt mitään. Mutta tulipahan käytyä.

Illalla kotona odotti parikin kukkapuskaa. Setä oli ostanut kimpun ja isäni oli käynyt myös tuomassa kukkatervehdyksen.
Olipa hemmoteltu olo! Ja olipa mukava herkutella vielä kuopuksen edellisenä päivänä loihtimilla muffinsseilla. Koska sunnuntain kuppikakkutehtailusta jäi kuorrutetta jäljelle, kuopus tarkkana tyttönä halusi tehdä uudet leivonnaiset. Ohje löytyi soveltaen Kinuskikissalta ja muffinssit olivat ylen suklaiset mutta myös hyvin herkulliset. Osassa on koristeena toukokuussa askarreltuja sokerimassakoristeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti