keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Talven ihmemaa


Kotosen täti on papupata ja suupaltti. Mutta tämän päivän päiväkävelyllä bongatut jäätaideteokset vetivät sanattomaksi. Kuvat kertokoot kaiken... Tätä taidetta on toistaiseksi ihailtavissa Sulosaaressa eli kivenheiton päässä kaupungin keskustasta.

Jäähiiri tai jäänorsu sekä jäiset toukkatollerotJäätoukatSaimme seurata  aitiopaikalta jäänmurtajan työskentelyä. Vaikka murtaja puski jään läpi kaukana meistä, jää soi ja paukkui myös vierellämme. Yhtäkkiä jääkuori alkoi tanssia suurin, loivin aalloin ja ääni oli hyvin ihmeellinen. Onneksi emme seisseet jään päällä vaan tukevasti kalliolla!Iltapäivällä käly tuli käymään ja kahvipöytään askartelin jälleen näitä hyväksi havaittuja ruissipsejä. Tällä kertaa ne on aseteltu kirpparilta löytyneelle Pentikin lehden malliselle lasilautaselle. Talven pimeys  on kuvaajalle hankalaa, värit eivät ole luonnolliset eivätkä oikeat salamalla eivätkä ilman.Huomenna on vuoden 2015 viimeinen päivä. Huimaa!

4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömiä taideteoksia. Sanattomaksi vetää täälläkin.... Kelailen vain kuvia eestaas ja joudun ihan uuteen maailmaan... WAU!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on pistänyt parastaan. Ihan uskomatonta jäätaidetta oli loputtomiin ihasteltavaksi. Ja ihan ilmaiseksi!

   Poista
 2. Ihan uskomattoman hienoa jäätaidetta! Luonnon ihmeiden edessä mykistyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonto on paras taiteilija! Nämä tosiaan vetivät ihan sanattomaksi ja tuntui että kuvattavaa riitti loputtomiin.

   Poista