tiistai 29. joulukuuta 2015

Reissussa


Eilen aamulla oli vielä pimeää, kun Kotosen väki kampeutui autoon ja matka kohti Mikkeliä ja Mäntyharjua alkoi. Jouluna täytenä pallona mollottanut kuu-ukko oli jo alkanut hiukkasen pienentyä.


Käsityökoppa matkusti jaloissani mennen tullen, muttei sukantekele juurikaan edistynyt, sillä mennessä oli pimeää ja takaisin tullessa oli vielä pimeämpää.Matkan edistyessä testasin uuden kameran toimintoja räpsimällä kuvia tien varresta.
Mikkelissä onnistuimme käyttämään paljon aikaa tietokoneeseen liitettävän dvd-aseman metsästykseen. Kauppakeskus Akselissa kiertelimme katsastamassa, olisiko alennusmyynneissä jotain ostettavaa, mutta jotenkin ei ollut sopiva fiilis päällä. Säästyipähän rahat.

Spice Ice -jäätelöbaarin mainokset olivat niin houkuttelevat, että sorruin herkuttelemaan jouluisella pehmiksellä, joka oli vaniljajäätelöä höystettynä piparimuruilla. Herkkua oli!


Lopulta pääsimme perille Mäntyharjulle. Aika kului rattoisasti rupatellessa ja kahvitellessa. Kahvipöydässä ihastelimme talon isännän takomia kynttilänjalkoja ja emännän virittelemiä valokoristeita.
Ne tekee jotka osaa! Onneksi muut voivat keskittyä ihastelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti