keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Löytöjä muista maisemista

Helsingin reissun shoppailut suoritettiin kirpputoreilla. Uutta ostin vain ruokakaupassa. 

Kirppistarjontaa katsellessani en voinut olla jälleen huokailematta ja ihmettelemättä sitä roinan määrää, joka maailmassa etsii paikkaansa. Tarjosin uuden sijoituskodin aika monelle tavaralle, joiden tarpeellisuudesta voidaan olla montaa mieltä.



Kevään lomaa silmällä pitäen ostin Viirin kirppikseltä farkkucaprit, 4 €. Turkoosit helmet (2€) hankin myös Välimeren kimmellys silmissäni häikäisten. Harmaaraidallinen, lähes käyttämätön Mexxin villatakki irtosi viidellä eurolla Korjaamon kirpparilta, kuten helmetkin.



Sydämellinen korttiteline löytyi Korjaamolta ja maksoi euron. Paljon enemmän piti maksaa muinaisesta taskulaskimesta, siis helmitaulusta Viirin kirppiksellä. Olin jo jonkin aikaa haaveillut helmitaulusta, mutta en ollut sattunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ennen kuin nyt. Köyhdyin helmitaulun ostamalla kymmenen euroa, joka oli mielestäni kohtuullinen hinta. Vasta esikoisen luona huomasin, että taulusta taitaa puuttua helmiä... No, koristeeksi tämän ostin enkä kalkulaattoriksi, joten pienet puutteet eivät hetkauta.


Korjaamon kirppikseltä löytyi kuopuksen karvalapselle uusi lelu, 5 €.


Globe Hopen nahkainen pikkulaukku odotti uutta omistajaansa Korjaamolla 4 euron hintaan. Globe Hope ei ole halpa merkki vaikka kierrätysmateriaaleista tuotteet tehdäänkin, joten olin hyvin tyytyväinen tähän löytööni. Töissä olen jo reilut neljä vuotta kuluttanut edellistä Globe Hopeani ja se on osoittautunut kestäväksi ja käytännölliseksi, mutta on nyt vähän jäänyt pieneksi, sillä uusi työpuhelimeni on entistä kookkaampi. Tässä uudessa laukussa on sekin hyvä puoli, että vetoketjullisia lokeroita on kaksi. Järjestyksen ylläpito on näppärämpää näin.




Kaksi metallista koristeroikotinta ostin Korjaamolla nuorelta naiselta muutamalla eurolla. Mitä minä niillä teen? En mitään, mutta ostin silti. Ne tuottavat iloa pelkällä olemassaolollaan ja lähestyvä ystävänpäivä saa niistä oivasti rekvisiittaa. Kissapurkki odotti minua Klaukkalan Kellarikirppiksellä 1,5 eurolla.


Mutta hei! Mitäs meillä täällä on?

Heti uuden purkin nähtyäni tiesin, että sille on kotona pari. Aikaisempi kirppislöytö on samaa Fazerin Kiss-Kiss -karkkipurkkisarjaa. Ja joulukarkkejakin oli vielä rekvisiitaksi.


Lopuksi on jäljellä rikottu uudenvuodenlupaus. Eipä siihen kauaa mennyt!

Viisi täyttä ja yksi vajaa kerällinen Seitsemän veljestä -lankaa oli Viirin kirppiksellä myynnissä kympillä. Kymmenen euroa! Vain hullu jättäisi ostamatta. Ja minähän en ole hullu... vähän lankahullu vain, joten korjasin kerät parempaan talteen pois kuljeskelemasta.


Lopuksi vielä tammikuun viimeisen illan kahvittelukuva. Koska edessä on pyrkimys herkuttomaan helmikuuhun, Runebergin torttu piti pistellä poskeen jo nyt. Hyvältä maistui!



4 kommenttia:

  1. Todella kivoja löytöjä! Ja kyllä olisin myös minä poiminut langat parempaan talteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen löytöihini hyvin tyytyväinen :) Langat ovat kirppareilla haluttua tavaraa, ainakin jos hinta on kohdallaan.

      Poista
  2. Hyviä löytöjä teit ❤ Vai tarvitset sinä kevään lomalla farkkucapreja... Et taida ainakaan tänne olla tulossa :D Nyt on taas mitä odottaa: sun lomaasi :D
    Onnea herkuttomaan helmikuuhun! Tammikuuni meni heittämällä, helmikuu voi onnistua myös...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan lomaani! ;) Toivottavasti farkkucapreilla on sitten oikeasti käyttöä!

      En ole varma onko totaalikieltäytyminen sittenkään minun juttuni... mutta kohtuullistaa voin herkuttelua ainakin!

      Poista