sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Tammipostit

Kotosen postilaatikko on kolissut tammikuussakin eikä suinkaan tyhjyyttään. Laskujen lisäksi postipoika on kantanut mukanaan mukavampaakin postia.

Tuskin oli joulusta päästy, kun laatikosta löytyi pullea kirjekuori. Mitä mitä?



Rita-siskohan se oli laittanut matkaan pimeässäkin näkyviä terveisiä Jyväskylästä ja Kuokkalan kartanosta, jossa hän kävi ennen joulua jouluuntumassa. Pimeän vuodenajan tärkein tarvike jalankulkijalla on heijastin, joita onnistun kadottamaan käsittämätöntä tahtia. Siksi uusi killutin takin liepeeseen tuli tosiaan tarpeeseen! Kiitos, Rita!


Samoihin aikoihin sain muuten-vain-postia esikoiselta Helsingistä. Kortti oli kuulema niin minulle sopiva... Niin onkin, tosi ihana! Kiitos!


Toinenkin kissakortti kuuluu tähän tammikuuhun. Meillä heipateltiin kaksi määräaikaista työntekijää ja toinen oli kirjoitellut kiitoksensa vallan veikeään kissakorttiin. Mielessäni mielin korttia itselleni ja kuinkas sitten kävikään! Rita luki ajatukseni ja postitti minulle kyseisen kortin. Yes, mikä tuuri!


Esikoinen reissusi opiskelukavereineen Tukholmassa ja lähetti matkaterveiset vanhemmilleen. Tällaiset kortit eivät ainakaan lievennä matkakutkaa ja reissukuumetta.


Siskokin pääsi tammikuussa viikonloppureissulle. Sain postin mukana terveiset siis myös Imatralta.


Tammikuun suurimpiin yllätyksiin kuuluu seuraava kahvikortti. Ällistyksekseni voitin Minor Postardsin Facebook-arvonnassa upean kahvikortin ja siihen mätsäävän postimerkin, joista oli tehty maksikortin tyyppinen paketti. Koska Rita-sisko on kahvikissa ja ahkera kortteilija, joka kerää mm. kahvikortteja, toivoin voittokortin lähettämistä hänelle. Arvonnan järjestäjälle tämä sopikin. Yllätyksekseni posti toi uutukaisen ja toistaiseksi vielä julkaisemattoman kortin minullekin, koska "olisi ollut ihan väärin, jos et olisi itse saanut mitään, vaikka arvonnassa voitit". Ihana yllätys!


Korttikaveriltani Outsalta on tipahdellut mieltä lämmittävää postia tasaiseen tahtiin. Aurinkoisia villasukkia,


Virpi Pekkalan hiihtäjiä,


Terho Peltoniemen lumenluojan


ja aina tarvittavan tsemppikortin, maan mainion AnnaMari Westin kuvalla ja tekstillä.


Ripaus taikapölyä
Runsaasti uskoa
Roimasti toimintaa
Niillä pääsee pitkälle!

Lämpimät kiitokset ihan jokaiselle kortilla muistaneelle! 

2 kommenttia: