lauantai 10. kesäkuuta 2017

Koira

Seuraavan kuvakavalkadin päätähtenä loistaa kahdeksan kuukauden ikäinen suomenlapinkoira Tiuku. Neiti on touhukas toheltaja ja äärimmäisen utelias, mutta kiltti ja lempeä kuin mikä. Sympaattisin koiratuttavuus pitkiin aikoihin. Tiuku haluaa olla kaikkien kaveri ja käydä haistelemassa kaikki lenkkipolkujen tuoksut. Vauhtia löytyy ja leikkimielisyyttä, silloin kun niitä tarvitaan. Ihana, koirien murrosikää lähetyvä hömpäke, jonka kanssa olen saanut viettää yhden aktiivisen viikon. Jotenkin aika on mennyt ihan hirmuisen äkkiä ja huomaan, etten viikon aikana ole saanut juuri mitään aikaiseksi. Lenkkeillyt tosin olen ihan urakalla ja se on ollut ihastuttavaa kesään heräävän luonnon keskellä.

Olen yrittänyt tehdä pihalla hommia, mutta tämä touhukas apulainen on ollut enemmän tiellä kuin hyödyksi. Tosin kun talikolla käänsin kasvimaata, neiti kaivoi innolla multaa myös. Niin innolla, että osa mullasta sinkoili pitkin nurmikkoa. Ruukussa sinnitellyt kartiovalkokuusi ei vieläkään  päässyt maahan, sillä kun aioin kaivaa monttua, laaduntarkkailija pyöri tauotta montun paikalla. Luovutin ja siirsin istutuspuuhan myöhäisempään ajankohtaan.

Pihalla asustava siili sai yhtenä aamuna huomioita enemmän kuin olisi halunnut. Minä en olisi lyllertäjää edes huomannut, mutta tarkkaavainen pihapäivystäjä kyllä huomasi ja oli salamana piikkipalloon tutustumassa.

Mutta niitä kuvia, olkaapa hyvät:


Sen vain sanon vielä, että koiran kanssa mainoita kuvauskohteita löytyy tuon tuosta. Mutta ei niitä ehdi kuvata, kun kaverilla on koko ajan kiire...

4 kommenttia:

 1. Noihin kuviin saisi hyvät tekstit. Esim. toiseksi ylimmäinen "Saako mennä jo, saako? Onko lupa jo mennä?" ja se missä se pallo on vedessä "Ai siis minunko tuo pitäs noutaa? Niinkö olit ajatellut?" (varmasti kyllä noutikin).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan, kuinka monta kertaa luin puhekuplaa koiran pään päällä! Mutta virtaa täynnä olevan karvakorvan kanssa elämä on yhtä touhua ja tohinaa, joten hetkien ikuistamista ei ehdi tehdä eikä tietokoneella ehdi viettää aikaa tekstin luomisen aikaa. Hyvä kun ehti ladata kuvat kaikille iloksi :)

   Poista
 2. Käsittämättömän suloinen koiruus <3

  VastaaPoista