keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Väärä vuodenaika

Vinhaa vauhtia fillaroin tänään töistä kotiin ja tienvarren pikkuauringot vilkuttivat ja olisivat halunneet kuvaan. Kiirus oli ja joutua piti, joten tämän kevään leskenlehdet taisivat jäädä kuvaamatta.

Tulin vain pikaisesti tännekin kertomaan, että vaikka kevät etenee, tämän tädin käsityöarsenaali on edelleen hyvinkin talvista. Viimeisimmäksi valmistuivat Jyväskylän reissulla alulle laitetut sukat ja niitä ennen olen tehtaillut villavia huiveja krokotiilivirkkauksella. Toivottavasti näitä asusteita ei tulevana suvena tarvita!Kaikkien näiden töiden langat ovat edelleen päättelemättä. Mutta päätellään kunhan ehditään!

Krokotiilivirkkauksessa nurja puoli näyttää tältä:


Eilen häthätää kuvasin tekeleeni heti kun töistä kotiin ennätin. Kun sitten lopulta tulin ihan oikeasti kotiin, siis sisälle saakka, täällä odotti hauska miittikortti, joka sopi päivän teemaan kuin nappi raksiin. Kiitos Rita!


Mutta mitäs tämä on...?


Taitaa joku olla lähdössä reissuun ihan maailman ääriin... Blogi siis hiljenee hetkeksi, mutta ennen kuin ehditte edes kaivata, palataan taas takaisin. Ja nyt hiljenee myös kirjoittaja, jos meinaa saada itsensä ylös petistä ennen kukon kiekumista huomisaamuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti