keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Naistenpäivä


Naistenpäivä on ihan tavallinen päivä. Herätys aamulla, töihin ja kaupan kautta kotiin. En ole tottunut erityisesti päivää juhlistamaan. Kuitenkin kaupassa keksin ostaa tulppaanikimpun, että voisin ottaa blogia varten kukilla koristellut kuvat tekosyynä tämä naistenpäivä.

Kotiin tultuani yllätyin iloisesti. Ruokapöydällä odotti sedän yllätyskukkaset. Kiitos!Keittelin kahvit ja herkuttelin maalaiscroissaintilla samalla ihaillen niin lahjakukkaa kuin ostamiani tulppaanejakin ja postinkantajan tuomaa valokuvakirjaa.
Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan. Siksi menikin pitkään tuota kirjaa suunnitellessa... reissu tuli tehtyä jo viime elokuussa, mutta kuvakirja valmistui vasta nyt, puoli vuotta myöhemmin, kun sain Ifolorilta hyvän tarjouksen.


Tarjoukseen tarttuminen vei aikansa, joten tuli taas kiire saada kirja valmiiksi tarjousaikana. Etukanneksi olisi pitänyt valita joku muu kuva, mutta minkäs tälle enää mahtaa... Osa kuvista on menettänyt painokoneessa parhaan hehkunsa, mutta tähän on tyytyminen. Onhan ne muistot siellä kansien sisällä, vaikkei kuvien laatu paras mahdollinen olekaan.

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille! Olette mahtavia, siskot!

4 kommenttia:

 1. Hyvää Naistenpäivää myös sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voidaan viettää naistenpäivää ihan joka päivä! :)

   Poista
 2. Ihanaa: Setä muisti kukkasin :) Ukko lahjoi munkilla meidän perheen naisväkeä <3

  Osaatko arvata, kuka myös on puuhastellut kuvakirjojen kanssa ;) Viime kesän Turkin reissua Esikoiselle, Kuopukselle ja isovanhemmille. Sun "virheet" oli tosi pieniä... Itse tilasin 4 kirja A3 kokoa huomaamatta itse sitä ollenkaan. Vasta kun paketit (ja lasku) tulivat, silmäni aukesivat. Mikä moka! Onneksi saajat kuitenkin tykkäsivät ja loppu hyvin, kaikki hyvin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups... tekevälle sattuu! Ainakin kuvat näkyvät paremmin, kun ovat suuremmassa koossa :)

   Poista